by

In:

Comments Off on TEN – Trendy, Expresiv, Natural

        TEN este un proiect conceput de mai mult timp, dar pe care abia în această lună am reuşit să-l finalizăm. A pornit de la frumuseţea feminină combinată cu moda şi tendinţele. Şi pentru că luna martie este dedicată femeilor, îndrăznesc să le ofer un cadou sub forma unui pictorial frumos.
        De ce TEN? Pentru că au fost implicate zece… fotomodele, ce credeaţi?
        Fetele au fost profesioniste, am lucrat împreună muuulte ore… dar parcă au trecut foarte repede pentru că a fost o atmosferă relaxată, am muncit dar ne-am şi distrat!
        Mai greu a fost pănă am pornit… apoi au început să se mişte lucrurile şi a decurs totul foarte bine, zic eu! A fost nevoie de implicarea multor oameni minunaţi pentru a finaliza proiectul. M-au ajutat cu haine frumoase, bijuterii, coafuri trendy, machiaj excepţional. Au fost şi cei din localuri care ne-au pus la dispoziţie tot ce am avut nevoie, locaţiile au fost minunate şi ne-am simţit foarte bine.
        Colegii de la Fine Art Media au făcut şi un filmuleţ unde se vede cum am lucrat la acest proiect şi în care i-am menţionat pe toţi cei care ne-au ajutat.Doresc să le mulţumesc tuturor îndrăznind să sper şi la alte colaborări pe viitor!