1 2 3
Cu ajutorul nostru puneți într-o lumină avantajoasă produsele dumneavoastră pentru a le evidenţia aspectele pozitive.
1 2 3 4 5 6 7
Realizăm fotografii de interior şi exterior oferindu-vă o îmbinare între artistic şi descriptiv.
1
Realizăm fotografii și filmări aeriene.
1 2 3 4 5 6 7
Imaginea unui fel de mâncare apetisant, prezentat sub o formă plăcută ochiului, atrage imediat atenția gurmanzilor, dar nu numai lor.
Executăm fotografii în cadrul restaurantelor și barurilor, dar nu refuzăm nici evenimentele culinare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Fotografiile de la nuntă se află printre lucrurile care rămân pentru mulţi ani după ce are loc evenimentul. Surprindem momentele unice pe care vreţi să le păstraţi. Opţional se poate realiza un slide-show şi/sau album personalizat.
1 2 3 4 5 6 7 8
De la ceremonia din biserică până la petrecerea de botez, suntem prezenţi pentru a surprinde fiecare moment.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
După ce are loc nunta se face o şedinţă foto doar cu mirii într-o locaţie aleasă special pentru trash the dress. Putem face un videoclip şi un album, separat de cel de nuntă.

1 2 3 4
Executăm fotografii profesionale pentru reviste, prezentări colecţii de haine, dar şi pentru fotomodele care doresc un book de prezentare.

1 2 3 4 5 6 7
Portretele au rămas la modă sub formă de fotografie sau pictură. Realizăm portrete în format digital, pe film sau în creion.

1 2 3 4 5
Copiii cresc repede și dorim să ne amintim peste ani cum erau la o anumită vârstă. Acest lucru nu poate fi realizat decât privind o fotografie făcută în acel moment.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Pentru iubitorii de artă realizăm doar nuduri artistice (celor peste 18 ani).
1 2 3 4 5
Imaginile artistice cu temă abstractă pot fi realizate la comandă, cu subiect precis sau lăsat la latitudinea artistului.
1 2
Fiecare dintre noi a găsit la un moment dat o fotografie veche, ruptă sau parţial ştearsă, dar având o însemnătate aparte pentru că înfățișa pe cineva drag. Putem să o reconstituim în limita informaţiilor furnizate.

Realizăm filmări aeriene full HD cu drone telecomandate.

În activitatea fiecărei organizaţii au loc diverse evenimente: aniversări, conferinţe, premieri, team building, fiind necesară "documentarea" acestora.
Asigurăm filmare continuă cu una sau mai multe camere, rezumatul evenimentului, clip scurt de 15-30 sec., în funcţie de opţiunile dumneavoastră.
Putem înregistra sunetul separat utilizând lavaliere şi recordere profesionale, adăugându-l ulterior materialului filmat.
Realizăm filmare şi în cadrul evenimentelor personale: petreceri de aniversare, petreceri de copii, prezentări teza de doctorat etc.


Emoţiile te fac să ai impresia că trece foarte repede evenimentul cel mai important din viaţa unui cuplu. Peste timp veţi dori să vedeţi filmate momentele care v-au dat acele emoţii. Realizăm materiale video tip filmare continuă, rezumat sau clip scurt de 15-30 sec.

Botezul pentru creştini este unul din momentele cheie ale existenţei umane şi este irepetabil, de aceea vom surprinde pentru dumneavoastră toate momentele acestuia.

Executăm videoclipuri de prezentare pentru mediul on-line, videoclipuri muzicale, videoclipuri ce pot fi folosite ca teaser.

Dacă doriţi să vă faceţi publicitate în media noi vă realizăm reclama video. Pornind de la ideea dumneavoastră, copywriter-ul nostru va dezvolta un scenariu, apoi echipa de producţie îl va transpune într-un material audio-video. Se poate realiza şi dacă aveţi deja conceput scenariul.


Filmăm concerte în spaţii închise sau în aer liber. Pentru o calitate excepţională a sunetului, este recomandat ca acesta să fie preluat direct din mixer-ul echipei de sonorizare sau vă oferim noi servicii de preluare a sunetului în cazul concertelor ad-hoc.