by

In:

Comments Off on Concurs “Iubim primăvara”

FineArtMedia-Iubim-primavara-766px

Premiem povestea voastră de iubire.

Fine Art Media şi Demoazele Art organizează cu sprijinul ele.ro concursul “Iubim primăvara”.

Perioada concursului este 16 aprilie 2013- 16 mai 2013.
Concursul se desfăşoară pe pagina de facebook FineArtMedia Romania.

Dacă formaţi un cuplu de cel puţin 6 luni şi aveţi o poveste interesantă sau ieşită din comun, despre cum v-aţi cunoscut sau cum se desfăşoară viaţa voastră în doi, scrieţi-o pe wall-ul FineArtMedia Romania în maxim 300 de cuvinte şi puteţi câştiga o şedinţă foto profesionistă cu voi doi în Timişoara (machiaj inclus) şi bijuterii personalizate.
Adăugaţi o fotografie recentă cu voi.

 

Regulament concurs

1. Regulamentul este obligatoriu pentru toţi participanţii la concurs.
2. Participanţii-cupluri trebuie să fie de minim 6 luni împreună.
3. Vârsta fiecărei persoane trebuie să fie între 18-35 ani.
4. Participanţii trebuie să scrie o mică poveste, în limba română, despre modul în care s-au cunoscut sau cum se desfăşoară viaţa lor în doi, folosind maxim 300 cuvinte, pe wall pe pagina de facebook FineArtMedia Romania.
5. Povestea trebuie să fie cât mai interesantă şi adevărată.
6. Se acceptă o singură poveste pentru fiecare cuplu.
7. Adăugarea unei fotografii de cuplu recentă, de preferinţă, nu mai veche de o lună. Pe privat vă rugăm să trimiteţi o adresă de e-mail şi eventual un nr. de telefon pentru a vă contacta în momentul în care veţi câştiga.
8. Pentru confirmarea participării daţi un like pentru pagina de facebook FineArtMedia Romania. Fiecare membru al cuplului trebuie să dea câte un like, fiecare de pe pagina lui şi share la cât mai mulţi prieteni pe wall.
9. Echipa Fine Art Media îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii la concurs. Dacă un participant nu se încadrează în regulile concursului poate fi descalificat fără notificare prealabilă.
10. Perioada în care se desfăşoară concursul este 16 aprilie 2013- 16 mai 2013. Înscrierile se pot face începând cu ora 20:00 în data de 16 aprilie 2013 şi se încheie în 16 mai 2013 la ora 23:59.
11. Căştigătorul va fi anunţat în data de 20 mai 2013.
12. Cuplul câştigător este desemnat de echipa Fine Art Media, în funcţie de povestea lor.
13. Prin participarea la concurs cuplul este de acord cu folosirea fotografiilor premiu, realizate de către Fine Art Media, în scopuri de promovare şi publicitate.
14. Cuplul câştigător va primi ca premiu o şedinţă foto (machiaj inclus) şi bijuterii personalizate (acestea se realizează după ce se anunţă câştigătorul pentru a fi personalizate). Shootingul se va desfăşura în natură, iar locaţia este Timişoara (dacă câştigătorii doresc altă locaţie vor asigura transport şi cazare pentru echipă, dacă este vorba de o distanţă mare faţă de Timişoara). Cuplul va trebui să îşi rezerve o zi întreagă pentru realizarea acestuia. Numărul de fotografii postprocesate primite va fi între 5 şi 10, pe suport electronic, iar termenul de livrare a fotografiilor este de aproximativ 1 lună.

Vă urăm succes!