by

In:

Comments Off on La mulţi ani Fine Art Media!

IMG_3854

Modele drăguţe, fotografi, o blendă, lumini, camera video, truse de machiaj, fixativ, bigudiuri, rochiţe frumoase, bijuterii strălucitoare, muzică bună şi suflete tinere… Orice ni se părea posibil. Şi nu am greşit!

Exact acum un an ne-am adunat câţiva prieteni şi am pus la cale un proiect nou. Aveam fiecare în parte experienţă de câţiva ani şi ne doream să o valorificăm împreună. Porneam cu entuziasm şi încredere în forţele noastre pe un drum necunoscut, însă cu speranţe mari: în acel moment lua naştere Fine Art Media!

Ni s-au alăturat profesionişti, artişti, oameni frumoşi la suflet, cu care am conceput proiecte nemaipomenite.

Au urmat zile frumoase cu experienţe de neuitat, am cunoscut oameni minunaţi, am vizitat locuri noi şi am împărţit bucurie! Rezultatele muncii noastre au fost pe măsura efortului şi s-au reflectat în mulţumirea pe care o citeam pe feţele celor cu care am colaborat.

La aniversarea de un anişor, ne dorim să creştem mari şi să fim mult mai creativi pentru ca să îndeplinim vise!

 

by

In:

Comments Off on Călători pe râul vieţii

       Viaţa noastră este la fel ca apa unui râu care curge mereu la vale.
       Uneori sunt obstacole care îl încetinesc sau îl fac să ocolească, să se abată de la calea iniţială, uneori e liniştit şi poate merge drept, alteori sunt coborâri abrupte care îi grăbesc curgerea, cascade tumultoase ce cad în valuri spumoase, cu vârtejuri ce înghit totul în jur.
       În drumul său traversează locuri frumoase cu privelişti minunate unde îţi doreşti să rămâi o veşnicie sau locuri mai sterpe fără vegetaţie, pustii, pe lângă care vrei să treci foarte repede fără să te opreşti.
       Râul poate trece pe lângă aşezări cu oameni frumoşi, cu suflete mari sau oameni mai neprietenoşi, cu probleme care îi frământă mereu.
       Pe lângă malurile sale se găsesc fapte bune sau mai puţin bune, întâmplări de pomină, regrete şi amintiri.
       Unii aleg să parcurgă drumul singuri, dar cei mai mulţi aleg pe cineva să le fie alături, poate pentru ca să fie mai uşor sau poate pentru a împărtăşi clipele fericite şi a se bucura împreună.
       Pe parcurs se opresc…, se mai gândesc…, se răzgândesc…, unii mai renunţă…, dar cei mai mulţi merg mai departe în doi.
       De-a lungul călătoriei aleg persoana pe care şi-o doresc să le stea alături cât mai mult, chiar până la sfârşitul ei şi de cele mai multe ori îşi aleg persoana potrivită.
       Niciodată nu ştiu ce îi aşteaptă pe drum, dar se străduiesc să îşi urmeze calea şi speră să fie tot mai frumoasă călătoria.
       Bucuria este şi mai mare atunci când cei doi se iubesc, se ajută unul pe altul în momentele mai puţin uşoare, se sprijină dacă sunt gata să cadă, se încurajează, se sfătuiesc în momente de răscruce, şi merg mai departe! Fericirea lor este mult mai intensă dacă şi-o împărtăşesc unul altuia, trăirile sunt mai intense dacă sunt aproape unul de celălalt în fiecare moment! Alături de cel iubit împlinirea este deplină!
       Reuşita unor cupluri ne face să privim viaţa cu optimism, să mergem încrezători mai departe, să ne visăm viitorul împreună cu cei dragi.
       Nu este uşor dar merită să faci această călătorie în doi!
       Dacă doriţi să împărtăşiţi celor din jurul vostru bucuria, opriţi-vă puţin şi arătaţi-le cât de frumoasă este călătoria voastră!

Cei doi: Claudia şi Petre
Accesorii: Demoazele Art
Make-up&Hair: Alice Black
Foto: Oscar Iustin
Video: Ciprian Dughir
Asistent: Marilena Scutariu

by

In:

Comments Off on O iubire de pe tărâmul basmelor!

A fost odată ca niciodată, este acum şi va fi muult timp de acum încolo…!
El este un bărbat pozitiv, optimist, care ştie ce vrea!
Ea, o femeie frumoasă, veselă şi puţin visătoare!
O pereche minunată, doi oameni care ştiu să iubească frumos. Nu se ştie ce va fi mâine sau poimâine… ei se iubesc azi!
Înconjuraţi de oameni care se grăbesc… nu se ştie unde…, care aleargă… după nu se ştie ce…, ei trăiesc senini un prezent splendid în tumultul vieţii de zi cu zi! Doi oameni superbi ce radiază fericire în jurul lor, împărtăşind-o cu persoanele apropiate, plutind pe valurile unei iubiri statornice, privind cu încredere spre viitorul ce se ţese încet din prezentul liniştit…
Oglindindu-se unul în ochii celuilalt, sorbindu-şi fiecare privire de parcă ar fi ultima, ne amintesc de iubirile de altădată, de cavalerul viteaz şi domniţa care îl aşteaptă răbdătoare să se întoarcă atunci când pleacă la câte o bătălie. Şi el se întoarce de fiecare dată învingător! Pentru că ştie că o va găsi pe domniţa lui fermecătoare stând în pridvor, privind spre drumul pe unde el va ajunge cât mai curând acasă.
Deşi poate sunt aceleaşi cu a multor cupluri din trecut sau de astăzi, poveştile de dragoste continuă să ne fascineze mereu, făcându-ne să ne dorim fiecare să devenim protagonişti ai unui basm de neuitat.
Nu este imposibil, puteţi să fiţi şi voi cavaleri şi domniţe cu o poveste uimitoare!

Fac parte din această poveste:
Cavalerul Alex
Domniţa Dorella
Imagini pictate cu lumină de Echipa Fine Art Media
Bijuterii sclipitoare de la Demoazele Art
Machiaj impecabil zugrăvit de Alice Black

Vedeţi şi „Poveste de dragoste” pe blogul Demoazele Art.

Mulţumiri terasei Porto Arte!

by

In:

Comments Off on TransAparent – între fotografie şi machiaj

Trans-Aparent

Într-o atmosferă plină de emoţii, make-up artistul Alice Black împreună cu fotograful Oscar Iustin, au oferit într-o seară călduroasă de iunie un strop de „transaparenţă” în Café de Paris.

Invitaţii la acest eveniment nu au venit doar să se adăpostească de căldura de afară, au admirat fotografiile realizate de Oscar şi modelele machiate cu multă grijă de Alice, purtând ţinute realizate de Laura Chiriţă, accesorii de la GIO Studio şi pantofi MonoShoes. Localul a devenit neîncăpător pentru mulţimea de prieteni veniţi să fie alături de aceştia.

Ne bucurăm pentru reuşita acestui eveniment inedit şi le dorim să continue să fie la fel de creativi!

Grăbiţi-vă să vedeţi fotografiile pentru că vor mai sta o săptămână în Café de Paris!

 

Echipa FineArtMedia Romania

by

In:

Comments Off on Concurs “Iubim primăvara”

FineArtMedia-Iubim-primavara-766px

Premiem povestea voastră de iubire.

Fine Art Media şi Demoazele Art organizează cu sprijinul ele.ro concursul “Iubim primăvara”.

Perioada concursului este 16 aprilie 2013- 16 mai 2013.
Concursul se desfăşoară pe pagina de facebook FineArtMedia Romania.

Dacă formaţi un cuplu de cel puţin 6 luni şi aveţi o poveste interesantă sau ieşită din comun, despre cum v-aţi cunoscut sau cum se desfăşoară viaţa voastră în doi, scrieţi-o pe wall-ul FineArtMedia Romania în maxim 300 de cuvinte şi puteţi câştiga o şedinţă foto profesionistă cu voi doi în Timişoara (machiaj inclus) şi bijuterii personalizate.
Adăugaţi o fotografie recentă cu voi.

 

Regulament concurs

1. Regulamentul este obligatoriu pentru toţi participanţii la concurs.
2. Participanţii-cupluri trebuie să fie de minim 6 luni împreună.
3. Vârsta fiecărei persoane trebuie să fie între 18-35 ani.
4. Participanţii trebuie să scrie o mică poveste, în limba română, despre modul în care s-au cunoscut sau cum se desfăşoară viaţa lor în doi, folosind maxim 300 cuvinte, pe wall pe pagina de facebook FineArtMedia Romania.
5. Povestea trebuie să fie cât mai interesantă şi adevărată.
6. Se acceptă o singură poveste pentru fiecare cuplu.
7. Adăugarea unei fotografii de cuplu recentă, de preferinţă, nu mai veche de o lună. Pe privat vă rugăm să trimiteţi o adresă de e-mail şi eventual un nr. de telefon pentru a vă contacta în momentul în care veţi câştiga.
8. Pentru confirmarea participării daţi un like pentru pagina de facebook FineArtMedia Romania. Fiecare membru al cuplului trebuie să dea câte un like, fiecare de pe pagina lui şi share la cât mai mulţi prieteni pe wall.
9. Echipa Fine Art Media îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii la concurs. Dacă un participant nu se încadrează în regulile concursului poate fi descalificat fără notificare prealabilă.
10. Perioada în care se desfăşoară concursul este 16 aprilie 2013- 16 mai 2013. Înscrierile se pot face începând cu ora 20:00 în data de 16 aprilie 2013 şi se încheie în 16 mai 2013 la ora 23:59.
11. Căştigătorul va fi anunţat în data de 20 mai 2013.
12. Cuplul câştigător este desemnat de echipa Fine Art Media, în funcţie de povestea lor.
13. Prin participarea la concurs cuplul este de acord cu folosirea fotografiilor premiu, realizate de către Fine Art Media, în scopuri de promovare şi publicitate.
14. Cuplul câştigător va primi ca premiu o şedinţă foto (machiaj inclus) şi bijuterii personalizate (acestea se realizează după ce se anunţă câştigătorul pentru a fi personalizate). Shootingul se va desfăşura în natură, iar locaţia este Timişoara (dacă câştigătorii doresc altă locaţie vor asigura transport şi cazare pentru echipă, dacă este vorba de o distanţă mare faţă de Timişoara). Cuplul va trebui să îşi rezerve o zi întreagă pentru realizarea acestuia. Numărul de fotografii postprocesate primite va fi între 5 şi 10, pe suport electronic, iar termenul de livrare a fotografiilor este de aproximativ 1 lună.

Vă urăm succes!

by

In:

Comments Off on TEN – Trendy, Expresiv, Natural

        TEN este un proiect conceput de mai mult timp, dar pe care abia în această lună am reuşit să-l finalizăm. A pornit de la frumuseţea feminină combinată cu moda şi tendinţele. Şi pentru că luna martie este dedicată femeilor, îndrăznesc să le ofer un cadou sub forma unui pictorial frumos.
        De ce TEN? Pentru că au fost implicate zece… fotomodele, ce credeaţi?
        Fetele au fost profesioniste, am lucrat împreună muuulte ore… dar parcă au trecut foarte repede pentru că a fost o atmosferă relaxată, am muncit dar ne-am şi distrat!
        Mai greu a fost pănă am pornit… apoi au început să se mişte lucrurile şi a decurs totul foarte bine, zic eu! A fost nevoie de implicarea multor oameni minunaţi pentru a finaliza proiectul. M-au ajutat cu haine frumoase, bijuterii, coafuri trendy, machiaj excepţional. Au fost şi cei din localuri care ne-au pus la dispoziţie tot ce am avut nevoie, locaţiile au fost minunate şi ne-am simţit foarte bine.
        Colegii de la Fine Art Media au făcut şi un filmuleţ unde se vede cum am lucrat la acest proiect şi în care i-am menţionat pe toţi cei care ne-au ajutat.Doresc să le mulţumesc tuturor îndrăznind să sper şi la alte colaborări pe viitor!